Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Villanyszerelő Akadémiaújtelep

Villanyszerelő Akadémiaújtelep


Hibaelhárítás villanyszerelés Akadémiaújtelep területén
Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Akadémiaújtelep teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: megszakítók cseréje, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, garanciával, gyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Akadémiaújtelep területén.

 

0-24 villanyszerelés Akadémiaújtelep területén


Sürgősségi villanyszerelés bevásárlóközpontokban – szakszerű villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. 0-24 ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Akadémiaújtelep területén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!
Akadémiaújtelepi villanyszerelő gyorsszolgálat

 

 

Villanyszerelés Akadémiaújtelep régiójában


Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz intézményben Akadémiaújtelep övezetében, tápellátó hálózatok átépítése és rutinszerű ellenőrzése Akadémiaújtelep régiójában, új elektromos hálózatok megvalósítása.
non stop villanyszerelő Pestújhely
Villanyszerelő Akadémiaújtelep:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok telepítése Akadémiaújtelep vonzáskörzetében. Társasház hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől
Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a fogyasztók között. A szabványos földelés létesítése kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva engedélyezett. Pusztán egy fajta anyagú vezetékből állhat elektromos hálózat.

Az összes elektromos sorkapocs kötését fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden elektromos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (WC) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő specialista bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben az előírásoknak megfelelően földelt dugaljakat használjunk. Padlásterekre fokozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a kiváló minőségű villanyszerelés.
Villamos hiba elhárítása Pestújhely

 

 

Villanyszerelés Akadémiaújtelep régiójában


Mit nyújtok villanyszerelő profiként? Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában végzem a munkámat. Precízen megjelenek a munkavégzés helyén. A nekem szánt munkát a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, éjjel-nappal. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat Akadémiaújtelep övezetében.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő honlapja érthető, informatív és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Kedvező díjszabás, illetve garancia vállalás a szerelésre.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szaktudással felvértezett mester aki tanácsot tud adni.
7. Precíz kiérés a lakásba.
8. Tiszta, szakértői munka.
9. Számlaadás.
Villanyszerelés Akadémiaújtelep övezetében olcsó költségkerettel. Ünnepnapokon is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőszobában Akadémiaújtelep
A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában felelősségteljes foglalatosság. Amennyiben a műveleteket vizesblokkban kell végrehajtani, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre csoportosítják a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek biztosítják a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, csak a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti bekötés eredménye:
hibás villanyszerelés kijavítása Pestújhely
Az elektromos áramütés eredménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat komoly légzési paralízissel is. Ne kockáztasson!

Villanytűzhely bekötése a konyhában
Minden gyártmányú villanytűzhely gyártó által meghatározott csatlakoztatását és üzembe helyezését nyugodtan rám bízhatja. A vevők jelentős része nem tudja, hogy az elektromos eszközök gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.
Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Pestújhely
Amennyiben új villamos készüléket vásárol lakásába, melegen ajánlott gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy otthoni műszaki paraméterei megfelelőek-e az újonnan vett eszköz ellátására.

Biztosítéktábla karbantartása
A biztosítéktábla a fővezeték felől fontos eleme a lakás villamos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota roppant fontos a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések elkerülése céljából.
biztosítéktábla szerelése Pestújhely
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja a teljes hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” életveszélyes, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

Elektromos bojler bekötése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alappillére az előírás szerinti csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már megszámlálhatatlan meghibásodást okozott a társasházakban a villanybojler nem szakszerű bekötése miatt.
villanybojler biztonsági szelep bekötése Pestújhely
Életvédelmi okokból és az elektromos bojler üzemidejének meghosszabbítása érdekében optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan elvégzett bekötés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és amperszámának ellenőrzése kiemelt jelentőségű művelet a szakszerű üzembe helyezés.

A villanybojler hatékony működtetése időközi ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

 

 

Rövidzárlatok felderítése


Az otthoni zárlatok haladéktalan hibakeresése és megszüntetése korszerű berendezéseket és szakértelmet igényel. A szakaszolás elengedhetetlen lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és az elektromos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak műszakilag megfelelő bekötése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is hatással lehet a különféle áramkörök tápellátó eszközeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai Akadémiaújtelep környékén 0-24 igénybe vehetők!