Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Villanyszerelés Rákoskert

Villanyszerelés Rákoskert


ELMÜ villanyszerelés Rákoskert vonzáskörzetében
Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – Rákoskert teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosítócsere. Mindennemű elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Rákoskert környékén.

 

Ügyeleti villanyszerelés Rákoskert övezetében


Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – szakszerű villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Rákoskert környékén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!
Rákoskerti Gyorsvillany Kft.

 

 

Villanyszerelés Rákoskert régiójában


Villanyszerelőként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: táphálózati gyorsszolgálat intézményben Rákoskert övezetében, tápellátó hálózatok újjáépítése és rutinszerű karbantartása Rákoskert övezetében, új elektromos hálózatok kivitelezése.
Villanyszerelő Rákoskert
Villanyszerelő Rákoskert:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok létesítése Rákoskert vonzáskörzetében. Épület hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől
Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés kiépítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csak egy anyagból készült kábelből készíthető elektromos hálózat.

Valamennyi elektromos sorkapocs bekötését lényeges ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Az összes villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (dohos szuterén) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester hajthatja végre. Nedves helyiségekben csakis földelt dugaszoló aljzatokat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy hangsúlyozottan fontos a profi módon kivitelezett villanyszerelés.
Villamos hiba elhárítása Rákoskert

 

 

Villanyszerelés Rákoskert területén


Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakértőként? Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több éve ebben a szakmában végzem a munkámat. A megállapodásnak megfelelően megjelenek ott, ahol számítanak rám. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Rákoskert régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szerelő weboldala átlátható, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Megfizethető munkadíj, illetve garancia vállalás a szerelésre.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szakképzett munkatárs aki tanácsot tud adni.
7. Pontos kiérés a lakásba.
8. Tiszta, szakértői tevékenység.
9. Számlaképes vállalkozás.
Villanyszerelés Rákoskert régiójában elfogadható költségkerettel. Ünnepnapokon is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában Rákoskert
A villanyszerelés önmagában engedélyhez kötött foglalatosság. Amennyiben a hibaelhárítást vizesblokkban kell végezni, akkor ez hatványozottan érvényes. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

A szerelésre szigorú előírások vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre sorolják be a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat használunk, amelyek fokozzák a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, csak a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a szerelést adja át hozzáértő mesternek!

Nem szakszerű bekötés eredménye:
szakszerűtlen bekötés megszüntetése Rákoskert
Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly tartós károsodással is. Nem érdemes játszani vele.

Indukciós főzőlap bekötése a konyhában
Az összes típusú elektromos főzőlap előírás szerinti villamos rákötését és beüzemelését elvégzem. Fontos tudni, hogy a villamos készülékek gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén nyújt garanciát.
kerámialapos tűzhely bekötése Rákoskert
Amennyiben új villamos készüléket vásárol a házába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy a lakás villamos adottságai megfelelőek-e az új készülék ellátására.

Elosztószekrény csatlakoztatása
A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges szegmense otthona villamos hálózatának. Kifogástalan műszaki állapota kardinális a hibák, zárlatok és áramkiesések megakadályozása végett.
FI-relé bekötése Rákoskert
A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként érdemes átnézetni a biztosítéktáblát egy villanyszerelővel.

Elektromos vízmelegítő bekötése

Új villanybojler csöpögésmentes alappillére a szakszerű bekötés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a házi barkácsolás már rengeteg problémát idézett elő a társasházakban a villanybojler rossz beüzemelése folytán.
villanybojler biztonsági szelep bekötése Rákoskert
Életvédelmi okokból és a vízmelegítő üzemidejének kitolása érdekében jobb, ha az elektromos bojler beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen elvégzett csatlakoztatás miatt. A bekötő vezetékek keresztmetszetének és amperszámának ellenőrzése lényeges művelet az előírásszerű beüzemelés során.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

 

 

Rövidzárlatok gyors elhárítása


A lakásban keletkezett zárlatok haladéktalan hibakeresése és mentesítése korszerű műszereket és tapasztalatot igényel. A szakaszolás központi művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és az elektromos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A konnektorok műszakilag megfelelő bekötése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is hatással lehet bizonyos hálózati fogyasztók tápellátó készülékeinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) gyorsszerviz szolgáltatásai Rákoskert övezetében éjjel-nappal igénybe vehetők!